مراقبت های روانی قبل از ۲۵ سالگی می تواند عمده مشکلات روانی را حل کند

download-2
زمستان را با یک شعر هوا بس ناجوانمردانه سرد است شروع کنید
آذر ۳۰, ۱۳۹۵
7103386_what-type-of-intelligence-do-you-have_47071f83_m
ورزش کنید مغزتان بزرگ شود
دی ۲, ۱۳۹۵

مراقبت های روانی قبل از ۲۵ سالگی می تواند عمده مشکلات روانی را حل کند

%d9%85%d8%b1%d8%a7%d9%82%d8%a8%d8%aa-%d8%b1%d9%88%d8%a7%d9%86%db%8c

«انوشیروان‌ محسنی بندپی» معاون وزیر و رئیس سازمان بهزیستی کشور در کنگره بین‌المللی توسعه مطالعات اجتماعی سلامت، یکی از مشکلات موجود در جامعه امروز اختلالات روانی است، گفت: در این راستا امروز شاهد حضور ۲۰۰ هزار نفر دارای اختلالات روانی مزمن در کشور هستند،
معاون وزیر و رئیس سازمان بهزیستی کشور با اشاره به ابعاد سلامت مشتمل بر جسمی، روانی، اجتماعی و معنوی، تصریح کرد: همبستگی اجتماعی، شکوفایی اجتماعی، انسجام اجتماعی، پذیرش اجتماعی و مشارکت اجتماعی از شاخص‌های سلامت اجتماعی بشمار می‌روند.
وی با بیان اینکه ۵۰ درصد اختلالات روانشناختی در زیر ۱۴ سالگی و ۷۵ درصد آن در زیر ۲۴ سالگی آغاز می‌شود، ادامه داد: لذا توجه به عوامل اجتماعی پیش از تولد تا دوران سالمندی مورد تاکید است. چراکه ۲۵ درصد افراد جامعه به نوعی با اختلالات روانی دست به گریبان هستند.
محسنی بندپی با بیان اینکه در حال حال حاضر زنان ۱.۳ درصد بیشتر از آقایان در معرض اختلالات رونی و افسردگی هستند که در استانی شاهد ۳۶ درصد و استانی دیگر آمار ۹ درصد را شاهد هستیم. افراد بیوه بیشتر از دیگران در خطر ابتلا به اختلالات روانی قرار دارند. اکنون ۲ میلیون و ۶۰۰ هزار زن سرپرست خانوار در کشور وجود دارند که یک میلیون و ۸۰۰ هزار نفر آنها همسرانشان فوت شده، ۳۵۰ هزار نفر همسر از کار افتاده و۲۵۰ هزار نفر از آنان از همسر خود طلاق گرفته اند و در این راستا ۱۳۵ هزار نفر از زنان سرپرست خانوار ازدواج نکرده‌اند.
معاون وزیر و رئیس سازمان بهزیستی کشور در ادامه تصریح کرد: تحقیقات نشان داده است ۷۰ درصد همبستگی مثبت بین فقر و اختلالات روانی شایع وجود دارد؛ لذا به منظور ارتقاء سلامت روان در کشور این موضوع باید در اولویت‌های نظام سلامت قرار گیرد.

وی اجتناب از رویکردهای کوتاه مدت صرف، عدالت در سلامت روان در تمامی استراتژی‌ها و داشتن سیاست‌های کشوری را از عوامل ارتقاء سلامت روان برشمرد و تصریح کرد: باید شبکه سلامت روانی_اجتماعی کشور و دیده‌بانی ملی شاخص‌های سلامت روانی اجتماعی کشور و همچنین سیستم سنجش تاثیرات اجتماعی طراحی و استقرار یابد.
محسنی بندپی در خصوص روند پیر شدن جامعه در پایان یادآور شد: بر اساس مطالعات و پیش‌بینی‌های انجام شده تا سال ۲۰۵۰ جمعیت زیر ۱۵ سال و جمعیت بالای ۶۰ سال در کشور برابر می‌شود که باید برنامه‌ریزی دقیقی در این راستا داشته باشیم. متاسفانه امروز شاهد شیوع افسردگی در دهک‌های ۱۰ تا ۱۵ سال جامعه هستی

پاسخ دهید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *